2017. november 12., vasárnap

Tonhalkrém

Ma egy ilyen főzős nap lett, mindenféle kísérletek folytak a konyhában :) amíg a garnélát előkészítettem összedobtunk egy fincsi tonhalkrémet.

Hozzávalók:
  • 20-25 dkg tonhal konzerv
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 5-6 evőkanál Worchester-szósz
  • 1 teáskanál Sriracha csili szósz 
  • 1 csokor snidling
  • 1 negyed citrom leve
  • só, bors
A tonhalkonzerveket alaposan lecsöpögtetjük, majd egy tálban jól összekeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadjuk a Worchester szószt, a Sriracha csili szószt, belecsavarjuk a citrom levét, sóval borssal ízesítjük. A végén hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és finom pirítós kenyérrel tálaljuk. Isteni előétel.



Értékelésem: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése