Ma egy ilyen főzős nap lett, mindenféle kísérletek folytak a konyhában :) amíg a garnélát előkészítettem összedobtunk egy fincsi tonhalkrémet.
Hozzávalók:
- 20-25 dkg tonhal konzerv
- 20 dkg natúr krémsajt
- 5-6 evőkanál Worchester-szósz
- 1 teáskanál Sriracha csili szósz
- 1 csokor snidling
- 1 negyed citrom leve
- só, bors
A tonhalkonzerveket alaposan lecsöpögtetjük, majd egy tálban jól összekeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadjuk a Worchester szószt, a Sriracha csili szószt, belecsavarjuk a citrom levét, sóval borssal ízesítjük. A végén hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és finom pirítós kenyérrel tálaljuk. Isteni előétel.
Értékelésem: 10/10
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése