Újabb este újabb ízek, ma hagymával játszottunk. Isteni finom lett csak javasolni tudom!
Hozzávalók:
- 3 fej lila hagyma
- 20 dkg natúr krémsajt
- 1 kis csokor petrezselyem
- 1 teáskanál szárított kakukkfű
- 3 evőkanál olívaolaj
- só, bors
A lila hagymát közepes méretű kockákra vágjuk, mint a pörkölt alaphoz. Teflonserpenyőben lassan süssük puhára az olívaolajon nagyon kis lángon, gyakran kevergetve. Sózzuk borsozzuk és hozzákeverjük a kakukkfüvet. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni és hozzáadjuk a krémsajtot meg a friss petrezselymet, alaposan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk ha igényli. Pirítósra kenve tálaljuk.
Értékelésem: 9/10
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése