Karnis Gabi barátunk szokott nálunk vendégeskedni, így pár napja ő készítette a vacsorát. Ha olyannak ítélem az ételt, ami megosztást kíván, helyet biztosítok itt a blogon neki :)
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- 0,5 kg mascarpone sajt
- 1 doboz Bonduelle mexikói konzerv
- 1 doboz Barilla penne tészta
- friss parmezán
- Kotányi sült csirke fűszersó, olívaolaj
Felkockázzuk a csirkemellfilét, majd serpenyőben, olívaolajon a fűszerrel megszórva pirítani kezdjük. Ha már elkezdett pirulni, ráöntjük a konzerv tartalmát, keveset összesütjük majd ráborítjuk a mascarpone sajtot és az egészet kevergetve elkészítjük. Egy időben a pennét is megfőzzük, majd az elkészült csirkét ráhalmozzuk a tésztára, friss parmezánt reszelünk rá és fogyasztjuk. Előkészületekkel együtt maximum 30 perc alatt elkészült az ízletes és laktató ételünk.
Értékelésem: 8/10
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése